Samen
groeien

Select Agro richt zich op de agrarische sector en levert o.a. beveiligde verbindingen die uw bestaande klimaatsystemen overal vandaan bestuurbaar maken. Tevens biedt Select Agro beveiligde verbindingen over internet voor locaties waar bekabelde verbindingen niet mogelijk zijn.

De tuinbouwsector is één van de paradepaardjes van de Nederlandse economie. De sector is zeer concurrerend en uiterst innovatief. Automatisering van productie- en beheerprocessen, handel en administratie spelen hierin een belangrijke rol.

Tuinbouwbedrijven groeien en internationaliseren in hoog tempo. Daardoor groeit de behoefte aan robuuste procesbesturings-, informatie- en communicatieoplossingen, waarbij afstanden of locaties geen rol mogen spelen.

Select heeft in de loop der jaren een uniek specialisme ontwikkeld in de proces- en kantoorautomatisering voor zowel de glastuinbouw als de vollegrondstuinbouw. We hebben diverse projecten uitgevoerd bij toonaangevende tuinbouwbedrijven met uiteenlopende specialismen – van paprikateelt tot aardbeientelers.

Het verschil maken we ook in de tuinbouw met onze persoonlijke aanpak: we weten waar het in de branche om draait en we zijn er voor u als het nodig is. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag over onze visie op Agro Solutions.

Voor een grootschalig glastuinbouwbedrijf is een betrouwbare netwerkomgeving essentieel om vanaf iedere gewenste locatie en op ieder moment van de dag snel en veilig toegang te hebben tot onder meer het bedrijfsnetwerk en het klimaatsysteem. Select is een professionele organisatie die garant staat voor helder en betrouwbaar advies, een efficiënte uitvoering en een uitstekend service niveau. Select is dag en nacht bereikbaar, komt altijd direct in actie en dragen zorg voor een snelle en efficiënte oplossing. Dit alles maakt dat Select al vele jaren naar volle tevredenheid de vaste IT partner is van Royal Pride Holland.

Koert van den Ende | Royal Pride Holland