Samen
groeien

Select Agro richt zich op de agrarische sector en levert o.a. beveiligde verbindingen die uw bestaande klimaatsystemen overal vandaan bestuurbaar maken. Tevens biedt Select Agro beveiligde verbindingen over internet voor locaties waar bekabelde verbindingen niet mogelijk zijn.

De tuinbouwsector is één van de paradepaardjes van de Nederlandse economie. De sector is zeer concurrerend en uiterst innovatief. Automatisering van productie- en beheerprocessen, handel en administratie spelen hierin een belangrijke rol.

Tuinbouwbedrijven groeien en internationaliseren in hoog tempo. Daardoor groeit de behoefte aan robuuste procesbesturings-, informatie- en communicatieoplossingen, waarbij afstanden of locaties geen rol mogen spelen.

Select heeft in de loop der jaren een uniek specialisme ontwikkeld in de proces- en kantoorautomatisering voor zowel de glastuinbouw als de vollegrondstuinbouw. We hebben diverse projecten uitgevoerd bij toonaangevende tuinbouwbedrijven met uiteenlopende specialismen – van paprikateelt tot aardbeientelers.

Het verschil maken we ook in de tuinbouw met onze persoonlijke aanpak: we weten waar het in de branche om draait en we zijn er voor u als het nodig is. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag over onze visie op Agro Solutions.

Select wil ik omschrijven als klantgericht, oplossing(en) op maat, afspraak is afspraak en no nonsense. Misschien een beetje kernachtig en samengevat maar wel sprekend voor Select als organisatie.

Thwan van Gennip | Thwan van Gennip BV