Samen
groeien

Select Agro richt zich op de agrarische sector en levert o.a. beveiligde verbindingen die uw bestaande klimaatsystemen overal vandaan bestuurbaar maken. Tevens biedt Select Agro beveiligde verbindingen over internet voor locaties waar bekabelde verbindingen niet mogelijk zijn.

De tuinbouwsector is één van de paradepaardjes van de Nederlandse economie. De sector is zeer concurrerend en uiterst innovatief. Automatisering van productie- en beheerprocessen, handel en administratie spelen hierin een belangrijke rol.

Tuinbouwbedrijven groeien en internationaliseren in hoog tempo. Daardoor groeit de behoefte aan robuuste procesbesturings-, informatie- en communicatieoplossingen, waarbij afstanden of locaties geen rol mogen spelen.

Select heeft in de loop der jaren een uniek specialisme ontwikkeld in de proces- en kantoorautomatisering voor zowel de glastuinbouw als de vollegrondstuinbouw. We hebben diverse projecten uitgevoerd bij toonaangevende tuinbouwbedrijven met uiteenlopende specialismen – van paprikateelt tot aardbeientelers.

Het verschil maken we ook in de tuinbouw met onze persoonlijke aanpak: we weten waar het in de branche om draait en we zijn er voor u als het nodig is. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag over onze visie op Agro Solutions.

Select is voor ons een no-nonsense, professionele ICT partner gebleken die met goede en degelijke oplossingen komt voor zowel de korte als de lange termijn. Hierdoor ligt er bij ons een kwalitatief goed en betrouwbaar netwerk! Het is een vakkundig bedrijf met korte directe lijnen welke de persoonlijke benadering niet uit het oog verliest.

Daaf Steentjes | Kwekerij de Wieringermeer CV