Up &
running

IBM noemt hem tegenwoordig iSeries, maar vrijwel iedereen die hem kent, noemt hem nog bij zijn oude naam: AS/400. De AS/400, die vanaf de jaren ’80 als zogeheten midframe op de markt kwam, is werkelijk een revolutionair apparaat geweest, dat met name middelgrote bedrijven een enorme steun in de rug heeft gegeven.

De AS/400 is duurzaam en zeldzaam flexibel. Dat verklaart waarom de apparaten nog op tal van plaatsen volop in bedrijf zijn. Dat heeft alles te maken met zijn unieke concept. Zo kun je er verschillende servers mee simuleren, die je bovendien ook nog eens met verschillende besturingssystemen kunt laten draaien.

De mogelijkheden zijn enorm, maar het inrichten en beheren van de AS/400 en zijn opvolgers vraagt wel om de nodige specifieke deskundigheid van de IT-architect en de netwerkbeheerder. Bij Select hebben we passie en plezier in het bijzondere concept van de AS/400. En natuurlijk hebben we alle benodigde vakkennis – plus de certificaten die dat bewijzen – in huis om uw AS/400-omgeving tot in lengte van jaren lang “up & running” te houden.

Wilt u eens de diepte in met een goed gesprek over de AS/400? Maak dan een afspraak en proef ons enthousiasme.

Select is al jaren onze betrouwbare partner voor onze ICT-infrastructuur. 
Zij zijn de afgelopen jaren een vaste gesprekspartner geworden in veel van onze IT-beslissingen. Hierbij houden zij altijd in het oog wat voor ons als accountantskantoor belangrijk en noodzakelijk is, zonder tekort te doen aan de flexibiliteit en mogelijkheden die de huidige tijd biedt en de samenleving vraagt. Betrouwbaarheid van systemen en veiligheid van onze data staan hierbij centraal.

Bloemendaal Ruigrok | Bloemendaal Ruigrok Accountants