Up &
running

IBM noemt hem tegenwoordig iSeries, maar vrijwel iedereen die hem kent, noemt hem nog bij zijn oude naam: AS/400. De AS/400, die vanaf de jaren ’80 als zogeheten midframe op de markt kwam, is werkelijk een revolutionair apparaat geweest, dat met name middelgrote bedrijven een enorme steun in de rug heeft gegeven.

De AS/400 is duurzaam en zeldzaam flexibel. Dat verklaart waarom de apparaten nog op tal van plaatsen volop in bedrijf zijn. Dat heeft alles te maken met zijn unieke concept. Zo kun je er verschillende servers mee simuleren, die je bovendien ook nog eens met verschillende besturingssystemen kunt laten draaien.

De mogelijkheden zijn enorm, maar het inrichten en beheren van de AS/400 en zijn opvolgers vraagt wel om de nodige specifieke deskundigheid van de IT-architect en de netwerkbeheerder. Bij Select hebben we passie en plezier in het bijzondere concept van de AS/400. En natuurlijk hebben we alle benodigde vakkennis – plus de certificaten die dat bewijzen – in huis om uw AS/400-omgeving tot in lengte van jaren lang “up & running” te houden.

Wilt u eens de diepte in met een goed gesprek over de AS/400? Maak dan een afspraak en proef ons enthousiasme.

Wij maken veelvuldig gebruik van de kennis en expertise van Select voor onze klanten. Select is een ervaren partner met een zeer professionele instelling die altijd doen wat zij beloven, en bovenal de klant als koning blijven zien. Onze ervaringen zijn zeer positief, mede door de flexibele instelling en korte lijnen, waardoor wij en onze klanten snel kunnen schakelen en de projecten binnen de gestelde tijd kunnen opleveren.

Jaap Knaapen | DKTP400