Up &
running

IBM noemt hem tegenwoordig iSeries, maar vrijwel iedereen die hem kent, noemt hem nog bij zijn oude naam: AS/400. De AS/400, die vanaf de jaren ’80 als zogeheten midframe op de markt kwam, is werkelijk een revolutionair apparaat geweest, dat met name middelgrote bedrijven een enorme steun in de rug heeft gegeven.

De AS/400 is duurzaam en zeldzaam flexibel. Dat verklaart waarom de apparaten nog op tal van plaatsen volop in bedrijf zijn. Dat heeft alles te maken met zijn unieke concept. Zo kun je er verschillende servers mee simuleren, die je bovendien ook nog eens met verschillende besturingssystemen kunt laten draaien.

De mogelijkheden zijn enorm, maar het inrichten en beheren van de AS/400 en zijn opvolgers vraagt wel om de nodige specifieke deskundigheid van de IT-architect en de netwerkbeheerder. Bij Select hebben we passie en plezier in het bijzondere concept van de AS/400. En natuurlijk hebben we alle benodigde vakkennis – plus de certificaten die dat bewijzen – in huis om uw AS/400-omgeving tot in lengte van jaren lang “up & running” te houden.

Wilt u eens de diepte in met een goed gesprek over de AS/400? Maak dan een afspraak en proef ons enthousiasme.

Voor een grootschalig glastuinbouwbedrijf is een betrouwbare netwerkomgeving essentieel om vanaf iedere gewenste locatie en op ieder moment van de dag snel en veilig toegang te hebben tot onder meer het bedrijfsnetwerk en het klimaatsysteem. Select is een professionele organisatie die garant staat voor helder en betrouwbaar advies, een efficiënte uitvoering en een uitstekend service niveau. Select is dag en nacht bereikbaar, komt altijd direct in actie en dragen zorg voor een snelle en efficiënte oplossing. Dit alles maakt dat Select al vele jaren naar volle tevredenheid de vaste IT partner is van Royal Pride Holland.

Koert van den Ende | Royal Pride Holland