Service
verzekerd

Select Cloud Services biedt u de mogelijkheid om servers en werkplekken te gebruiken zonder dat u zich met zaken als licenties, beheer, beveiliging en continuïteit hoeft te vermoeien. Binnen een Full Rental Concept combineren wij minimale investeringen met maximale uptime.

Werken in The Cloud. Het klinkt aantrekkelijk en het is aantrekkelijk. Geen gedoe meer met licenties, uw applicaties altijd up-to-date, uw data veilig gestald in een goed beveiligd datawarehouse, waar u ook nog eens geen omkijken naar hebt.
Totdat er iets fout gaat in de techniek, waardoor uw data misschien wel veilig zijn, maar even niet bereikbaar. Dan zou u eigenlijk wel “een mannetje” willen bellen en komt u er achter dat er in The Cloud maar weinig mannetjes zijn om te bellen. Wilt u aan alle onzekerheid een eind maken en tòch genieten van alle voordelen van The Cloud?

Kies dan voor Select Cloud Services

  • Dedicated servers en software – eigendom van u of van Select – in een van de veiligste datawarehouses van Nederland
  • Alles in één keer geregeld, van licenties tot backups en van onderhoud tot upgrades
  • Forse besparing op hardware en licenties
  • En altijd “een mannetje” in de buurt dat u kan helpen met beheer en modificaties.

Meer informatie? Bel ons voor een afspraak, dan kunnen we u precies vertellen hoe u veilig en kosteneffectief in The Cloud aan het werk kunt.

Wij maken veelvuldig gebruik van de kennis en expertise van Select voor onze klanten. Select is een ervaren partner met een zeer professionele instelling die altijd doen wat zij beloven, en bovenal de klant als koning blijven zien. Onze ervaringen zijn zeer positief, mede door de flexibele instelling en korte lijnen, waardoor wij en onze klanten snel kunnen schakelen en de projecten binnen de gestelde tijd kunnen opleveren.

Jaap Knaapen | DKTP400