Met oog voor
de toekomst

Select Netwerk Solutions is gespecialiseerd in netwerkontwerp, netwerkbeheer en netwerkbeveiliging. Met de combinatie van Cisco en SonicWALL apparatuur bouwen en beheren wij elke denkbare bekabelde en draadloze netwerkoplossing. Uw applicaties en werkplekken maken wij door middel van een Virtual Office Front End overal vandaan bereikbaar zonder daarbij in te boeten op de netwerkbeveiliging.

Sinds de oprichting van Select in 1997 hebben we talrijke ICT-systemen ontwikkeld, ontworpen, gebouwd en in onderhoud genomen. U treft ze aan in kantoren, fabrieken, tuinbouwbedrijven, winkels en instellingen in alle mogelijke soorten en maten en door heel Nederland.

Het bijzondere van onze systemen is dat ze modulair zijn. Waardoor het eenvoudig is systemen voor sales te koppelen aan de productie, de productie aan de administratieve processen of de kantoorautomatisering aan de buitendienst. Select werkt daarbij zoveel mogelijk met standaardcomponenten en software met een bewezen kwaliteit, functionaliteit en stabiliteit.

Select ontwerpt, bouwt en onderhoudt ICT-infrastructuur die u vooruit helpt. Niet alleen vandaag, maar ook in de verre toekomst. Want uw doelen van vandaag hoeven niet uw doelen van morgen te zijn. Onze technologische oplossingen groeien met u mee of wordt teruggeschaald als dat nodig is.

Als beheerder van uw netwerk kennen we de componenten en architectuur natuurlijk door en door. We maken het verschil doordat we netwerkbeheer beschouwen als persoonlijke dienstverlening. Wilt u precies weten hoe dat werkt? Neem dan contact met ons op voor een afspraak!

Wij maken veelvuldig gebruik van de kennis en expertise van Select voor onze klanten. Select is een ervaren partner met een zeer professionele instelling die altijd doen wat zij beloven, en bovenal de klant als koning blijven zien. Onze ervaringen zijn zeer positief, mede door de flexibele instelling en korte lijnen, waardoor wij en onze klanten snel kunnen schakelen en de projecten binnen de gestelde tijd kunnen opleveren.

Jaap Knaapen | DKTP400